eclair
Vi har gjort smarriga eclairer.
Koka upp mjölk,salt och fett sedan blanda i mjölet och rör till smeten lossnar från kastrullen.
knäck i ägg medans du mixar smeten. spritsa ut i önskad form och baka av.
vi fyllde våra med vaniljkräm och doppade dem i choklad.
Koka upp mjölk,salt och fett sedan blanda i mjölet och rör till smeten lossnar från kastrullen.
knäck i ägg medans du mixar smeten. spritsa ut i önskad form och baka av.
vi fyllde våra med vaniljkräm och doppade dem i choklad.
Historien om eclairer:Den Éclair ursprung under det nittonde århundradet i Frankrike där det hette "smärta à la Duchesse" eller "petite duchesse" fram till 1850. Det är en populär typ av kaka serveras över hela världen. Ordet är först intygas både på engelska och franska på 1860-talet. Vissa livsmedel historiker spekulerar att eclairs först gjordes av Antonin Carême (1784-1833), den berömda franska kocken. Den första kända engelska recept för eclairs visas i Boston Cooking School Cook Book av Mrs DA Lincoln, publicerad 1884.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar